29/5/07

Δικέφαλος Ρίμπο!


"O προπονητής και ο πρόεδρος της ΑΕΚ μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει να πάρει 13 χρόνια πρωτάθλημα και γι αυτό είμαι εγώ εδώ. Να πετύχουμε τον στόχο μας!" Λίγο πριν φύγει για την Βραζιλία, ο Ριβάλντο, μίλησε ως ... παίκτης της ΑΕΚ!

Ο ίδιος ο "Ρίμπο", έδωσε την είδηση της (θετικής) απάντησής του στην ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT 24 εδώ και πέντε μέρες σε πείσμα "έγκυρων και ενημερωμένων" ρεπόρτερ! Eκτός αν είναι εύκολο να συνταχθεί ένα συμβόλαιο (και μάλιστα του Ριβάλντο) όπως, ενδεχομένως, να νομίζουν, μέσα σε μια μέρα.

Ανήμερα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης (!) η ΑΕΚ υπογράφει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της. Μπορεί να ήταν και σημαδιακό. Κι η δήλωση του Βραζιλιάνου παραπέμπει στο ...διαχρονικό "πάλι με χρόνους με καιρούς".

Λίγο αργότερα τον ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Vitor Borba Ferreira Rivaldo. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων."

1 σχόλιο:

Founes είπε...

Η αρχή του τέλους της μεγάλης καριέρας του μεγάλου RIBO! Τελικά τα δάκρυα αποδείχθηκαν κροκοδείλια και τα λεφτά είναι το παν!

Ribo Thanx for the Memories!!!